Training en Instructie

Als niveau 3 student van de Opleiding Paard&Gedrag mag ik sinds april 2021 officieel aan de slag als instructeur en trainer.

Instructie en training is mogelijk op vlak van o.a.:
-Basisvaardigheden mens
-Basisvaardigheden paard
-Communicatie met je paard
-Loswerken
-Grondwerk
-Schrik- en obstakeltraining
-Het starten en werken met dubbele lange lijnen
-Zadelmak maken en voorbereiding op het inrijden
-Trailer laden

-Gedragstraining en oplossen van specifieke gedragsproblemen
-Etc.

Veel van de bovenstaande thema's hebben in meer of mindere mate met elkaar te maken. Tijdens een serie trainingen of lessen, of zelfs binnen 1 training of les, kunnen er gaandeweg allerlei onderwerpen opduiken waar we aan kunnen werken om dichterbij jullie droom te komen. Als je meer informatie over een bepaald onderwerp wilt, klik dan op een van de buttons in de linkse kolom.

Wil je een les of training inplannen, maar staat de soort instructie of training die je wenst hier niet genoemd, neem dan contact met me op om te bekijken wat ik voor je kan betekenen.
Rij-instructie behoort nog niet tot de mogelijkheden, dit kan ik aanbieden vanaf het moment dat ik mijn diploma tot BasisRuiterCoach heb behaald aan De Gelukkige Ruiter Academie.
Tarieven voor de verschillende trainingen en lessen kun je vinden op de pagina "tarieven".


Momenteel heb ik (nog) geen eigen locatie om lessen en trainingen te organiseren, voor lessen en trainingen kom ik bij jou op locatie of een locatie naar wens.